Rétes-bejgli-mézeskalács mini kurzus – 2023.12.09.

Szeretettel hívunk és várunk felnőtteket és gyermekeket Advent időszakában hagyományőrző családi napunkra a Valkonyai Pékműhelybe!


1. PROGRAM FELNŐTTEK RÉSZÉRE:
KÉZZEL NYÚJTOTT RÉTES + HAGYOMÁNYOS BEJGLI mini-kurzus túrós rétes és mákos bejgli készítése a valkonyai pékekkel

A karácsonyi menü kihagyhatatlan része a tradicionális tekercs, melyet bejglinek hívunk, a kézi, ’abroszos’ rétesnyújtás pedig minden időben nagy örömmel tölti el készítőit.
Te is meg szeretnéd ezeket tanulni? Akkor sajátítsd el a fortélyokat a valkonyai pékek segítségével. Az alapanyagokat és minden szükséges eszközt biztosítunk.

És a gyermeke(i)det se hagyd otthon, hiszen…

…gyermekek részére:
HARANGKÉSZÍTÉS MÉZESKALÁCSBÓL díszítéssel a valkonyai harangláb építésének 100. évfordulója alkalmából. Az alapanyagokat és minden szükséges eszközt biztosítunk, a program vezetővel zajlik.

A programokon való részvétel díja:
Rétes-bejgli mini-kurzus3 900 Ft / felnőtt
Rétes + bejgli + mézeskalács: 4 900 Ft / család (1 felnőtt + 1 vagy 2 gyerek)


2. PROGRAM: NATÚR KÉZKRÉM KÉSZÍTÉS OBORZIL GABIVAL

Készítsünk közösen ajándékot szeretteink számára. Ha szívesen kiszabadulnál a fogyasztói társadalom mókuskerekéből és legyűrnéd a vásárlási lázat – gyere és tarts velünk!

Mit készítünk pontosan?
Egy testet-lelket felmelegítő kenőcsöt ami javítja a vérkeringést, emellett pedig fertőtlenítő hatású is.
A hideg-kéz láb legjobb barátja.
Az alapanyagokat mi biztosítjuk, és az elkészült kézkrém hazavihető.

A programon való részvétel díja: 4900 Ft / fő, a program minimum 4 fő résztvevő esetén indul.


Kísérők számára a Valkonyai Porta ingyenesen látogatható.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Kísérő programok:
forralt borozás, teázás és zeneszó 
Harang-szépségverseny: a saját, előre elkészített mézeskalács-haranggal nevezők között egy Élményutalványt sorsolunk ki, amely a Valkonyai Portán felhasználható.
Regisztráció:

06 20 206 13 59

vagy az alábbi űrlap kitöltésével létszám és életkor megjelölésével:

    Szólj hozzá

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük